Nejlaadem Kızlar merhaba benim 10 aylık oglum var ve benim 5 günüm geciyor evde test yaptım iki kere ve 2 cizgi cıktı ama doktora gittim ulturasyonla baktılar bisey görünmüyor dediler basına böyle bisey gelen var mı
Funfuuu Nejlaadem daha cok erken olabilir hemen gozukmuyor benim kizim da ultrasin da gozukmemisti. En garantisi kan tahlili
Mduygum Negatif cikan testte yanlis olma ihtimali oluyo ama pozitif cikan testte yanlislik olma olasiligi cok dusuk hayirli olsun 💜
Nejlaadem Mduygum amin canım kan tahlili yaptırdım e nabızdan baktım 1.2 cıktımıs 2 test yaptım evde cift cıktı anlamadım bi daha mı kan tahlili yaptırsam anlamadım gerci kan tahlilini doktora gostermedim kendim baktım
Funfuuu Nejlaadem negatif de yanilma oluyor da pozitif de olmuyor diye biliyorum hakkiniz da hayirlisi😊
Nejlaadem Masalserin19 verdim ama doktora göstermedim e nabızdan kendim baktım 1.2 cıkmıs yanlıs olmasa tabi
PrensesAnnesi1 Canim hemen ultrason da gözükmüyor 1 aylikken gozukuyor. Ama bence test dogrudur iki kere yapmissiniz sonucta . Korunma yöntemniz neydi?Nejlaadem
Nejlaadem PrensesAnnesi1 esim korunuyordu canım 2 gün arayla yaptım testleri ve cok net iki cizgi cıktı