yesimmmmmmm Arkadaşlar daha öncede bu konu hakkında fikir istemiştim ama gerçekten beni anlayan kimse yok eşim bile bana tepki gösteriyo aşırı huysuz bebeğim var 11 aylık oldu ama aşırı derece huysuz sürekli ağlayan mızmızlanan nefes alamıyorum yemek yedirmek işkence gibi uyutmakta öyle çok uykusu olsa bile çok direniyo huysuzlanıyo gece sürekli uyanıyo dinlenip sabrımı toplıycak bi zamanım bile yok bu yüzden agresif bi anne oldum sinirlerime hakim olamıyorum söylediklerimi anlamıyo biliyorum ama yine de sitem ediyorum kızdığımı anlıyo sonra üzülüp ağlıyorum artık kalbim sıkışıyo üzüntüden yorgunluktan bebeklerinize böyle sinirlendiğiniz oluyomu
lceLady yesimmmmmmm Olabiliyor, evet benimde 3 cocuk bazen basım kaldirmiyor Bazen görmüyor, duymuyor üç maymunu oynuyorum Yoksa insanin daha cok sinirleri alt ust oluyor Rahat birakin kendinizi Dönemsel atak donemi, dis donemi geciyor hepsi
Leylaa_ yesimmmmmmm yani illaki oluyor bizde insanız ve Sabri’miz kalmiyor ben böyle durumda büyük kızım 3,5 yaşında küçük kızım 3 aylık büyüğü babaannesine gönderiyorum akşam eşim gelirken alıyor böyle dengeliyorum . İlk zamanlar küçük kızımda huysuzdu kayinvalidemi bir kaç gün bizde yatmasını istiyordum . Haftada 1 2 gün bizde kalıyordu beneğime bakıyordu bende dinleniyorum duş alıyorum kuaföre gidiyorum vs . Böyle kendime zaman ayırmaya calisiyorum. Akşam eşime veriyorum saçımı yapmak istiyorum o şekilde kafamı boşaltıyorum . Sizde buna benzer şeyler yapabilirsiniz ailenizden destek alın
sek_kahve yesimmmmmmm ona huysuz derseniz sizin gözünüzde konumu huysuz olur, bu yüzden de daralmanız bunalmanız çok olur. Yeni geldiği bu koca dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor, yaşamaya çalışıyor, dişleri çıkıyor çok acı çekiyor diye düşünseniz mesela
yesimmmmmmm Leylaa_ ne güzel keşke benimde böyle bi desteğim olsa eşim çok yardımcı oluyo ama kısıtlı zamanı oluyo mecbur işe gidiyo kayınvalidem hiç bir şekilde destek olmuyo zaten bende güvenip göndermem tuz şeker gibi şeyler yasak bebeğim yoğun bakımda yattı doğduğu zaman hassas bi çocuk ama gözümün önünde turşu çikolata şeker yedirmeye çalışıyo