basak1336 Kızlar bunu kullanan var mı iki gün verdim bebeğim kakasını geç yaptı karnı ağrıyor heralde kıvranıyor. Bu durumla karşılaşan oldu mu
xbebegimx basak1336 bizim ebe de bunu vermisti ama genelde bunu kullanmiyorlar gaz yaptigi icin ddi, ocean almistik biz de wellcare kullanmistim ilk ay onda da skinti yasamadik icerigi temizdi
araserkanyasemin Benimde aynı problem oldu oğlum gaz ve kabızlık mahvetti suan arastrıyorum ne kullancaz diye sağlık ocağının verdiğinden sanırım çoğu kişi aynı sorunu yaşadı ☹️
basak1336 araserkanyasemin Bana doktorumuz D-Colefor vermişti o bitti bunu deniyim dedim ama bebeğim kakasını yapamadı Tekrar buna dönücem
ebrarhasanahlas araserkanyasemin kan damlası dişlerde çürük yapıyormuş ve kabız ediyormuş ben d vitamini ocean kullanıyorum kan damlası da bestiron devlet ödemediği için pahalı ama çok memnunum
kuzeyyy07 basak1336 ben bir hafta kullandım. Sonrasında çocuk doktoru değiştirdi içeriğinden dolayı. Bi sorun yaşamadık
rumeysa_karaduman basak1336 benim bebegim 22 günlük bes alti gündür kıvranıyor galiba damla yapıyor yavrumun hic gaz kaka sorunu yoktu simdi sürekli ağlıyor fark edip kestik bu gün en yakın tarihte doktora gidecegiz değişmek için
25bby rumeysa_karaduman en temiz içeriklisi ocean kullandım sorun yaşamadım doktorumuz vermişti sağlık ocağının verdiği demir ilacı ve vitamide kullanmayın
basak1336 ebrarhasanahlas kızım 4 aylık olacak bende Oceanın demir ilacını almak istiyorum kabızlık falan yaptı mı acaba bide kaç damla veriyorsunuz günde kaç aylık bebeğiniz
ebrarhasanahlas basak1336 1 haftadır kullanıyorum kabızlık yaptığını hiç görmedim eczaneci bana 1 damla dedi ama kutunun icinden hem sprey başlığı cikiyor hemde damlatma çubuğu çıkıyor ben damlatma cubuguyla veriyorum 2 3 damla
Aintyourmama Monovit d sanırım adı içeriği hiç temiz değil kullanmanızı tavsiye etmem hiç bir doktor etmiyor içinde erkeklik hormonunu öldğren madde varmış gorınce söylemek istedim
birannebircocukk basak1336 evet kuzum yaşandı 🥹🥲 inkanın varsa özel ve daha temiz içerikli olanlardan kullanmanı tabsiye ederm maf ediyor cocukları
alparslann2024 Lütfen sağlık ocağının verdiklerini kullanmayın içerikleri kötü onun yerine eczaneden Ocean almanızı tavsiye ederim içeriği temiz kabızlık gaz sorunları da yapmıyor