monaroza88 Oto koltuklarının hepsi 46 derece mi yatiyo ve bu yeterli mi uzun yolculuklar için , yoyko 360 almayı düşünüyorum
Dolores monaroza88 aşağı yukarı hepsi aynı. Yoyko 360 uzun yolda kullandık. Yan çevirince (yani sırt pencereye çevirince bir kademe daha yatar oluyor bebek rahat uyuyor. Ben tavsiye ederim. Size foto atayım bi saniye
babymamma monaroza88 bende joie var every strage modeli var 6 kademe yatış özelliği var derecesini bilmiyorum ama 49 dan fazla olduğundan eminim çocuk bagaja dönük 6 kademe yatıyor öne dönük 4 kademe yatıyor
Dolores Dolores şunu da ekleyeyim ben hiç 1 saatten uzun koltukta uyutmadım , aslında çok doğru değil bu koltukta uyuması zaten
monaroza88 Dolores peki bu model çocuğun boyu uzadıkça, koltuğu da uzatmak mümkün oluyo mu? Bazı modellerde gördüm arka tarafında uzatma yeri oluyo koltuk bu sayede uzuyo
Dolores monaroza88 hayır koltuk hep sabit uzamıyor ama, içindeki pedler çıkıyor yani çocuk büyüdükçe oturduğu alanı genişletebiliyorsunuz. Bir bakıma koltuk da uzamış gibi oluyor
monaroza88 Dolores kullandığınız bu modelde airbag hava yastığı mi var oto koltuklarında oluyor mu airbag