16momm 13 aylık oğlum 2. Uykuya dalma çok uzun sürüyor 45 dk 30 dk. Acaba tek uyku mu istiyor bilemedim ama uykusu gelince de çok mızmız ama uyumaya gelince bekle dur sizinkiler tek uykuya Naısl düştü 🥹
yodamom 16momm benim bebeğimde 12 aylık ilk gündüz uykusuna yatmak istiyor uykusu geliyor ama yatıramıyorum uyumıyor uyusada 10 dk. Bu tek uyku için bir belirti midir acaba? Ben de beklemede kalayım konunuzda
kanamsmmdk 16momm canım benımkılerde 13 aylık ve gündüz asla uyumak istemıyorlar bazen sadece yarım saat uyuyorlar akşama kadar öyle bende 2.uyku için diretiyorum ama yok uyumuyorlar sıfır
Sevnurr 16momm benim ki de 13 aylık olmak üzere bütün düzenimiz tepe taklak oldu resmen gündüz iki çok nadir bi uyku yapıyor gündüz yine iyi kötü uyuyor ama gece sayısız derecede kalkıyor emziği de bıraktı sürekli meme de uyumak istiyor akıl sağlığını kaybetmek üzereyim 😫😫
16momm Sevnurr benimki de artık ağzından atıyor eliyle ittiriyor bırakmadan önce öyle mi yapıyordu sizinki de
feyzanuur 16momm biz de tek uykuya geçtik. öğlen uyuyor 15.00 olmadan uyanıyor. gecikirse gece uyumuyo bu sefer…
feyzanuur 16momm sabah en geç 9-10 arası kalkıp öğlen 12-13 arası tekrar uyur. 15 olmadan uyanır. gece de 9 gibi uyuyor ama şu ara diş girdi araya her şey şaştı. bi de atak var sanırım