sedakaya53 Kızlar bulunduğum yerde şu anda kullandığımız bez yok bezi kullanan var mı soffia oğlum bir yaşında hassas bir çocuk her bezi kullanamıyorum Önerir misiniz alayım mı kullanalım mı 😅 Çok kararsız kaldım lütfen yardım
-sevimlipolyanna- Ben 101in bezinden çok memnundum fakat sürekli beden sıkıntı oluyordu. Yani stok da bulamıyordum. Öyle olunca slppy geçiş yaptık en azından stok derdi yok kafam rahat 😂
Temizlikperisi sedakaya53 ayyy bi şokun bezi bi a101 bezi nefret etmiştim çok kötü bi bezdi ben baby turco kullanıyorum Çok güzel 😊
3kedili2bebekli sedakaya53 ben geçen memleketteydim sadece a101 var orda da soffie premium mu ne o vardı çok güzel bez ben çok beğendim normali degil soft olanıydı normalde baby turco kullanıyorum
sedakaya53 3kedili2bebekli keske softunu alsaymısım yaa oda vardı ama 1 numara kucugu vardı normalını aldımbende bakalım denyelım
beyzzsenturkk_ sedakaya53 cok berbat. ilk doğduğunda aldım 1-2 kere kullanıp hepsinü çöpe attım asla para verilmez ona
Snp57asel sedakaya53 18 aylık kızıma yaklasik 1 aydan beri kullanıyorum ve memnumum öyle sizdirmada yapmıyor güzel emiciligi var ben memnun kaldım önceden sleppy kullaniyordum o dar gelmeye başladı kızıma o yüzden buna geçtim
Habibe08 sedakaya53 oğlumun bez birakmaya yakin tek çiş çıkarmayan bezdi ama pure touch olanı şimdi hamileyim yenidogan bebegimede denicem eger olursa devam ederim ondan ben baya memnundum ama dediğim gibi pure touch olan normali degil