Golf hilal139120 tutmadığınız oruçların sayısını eşiniz ya da yakınınız mutlaka bilsin . Allah korusun borçları tıtmadan vefat vs olursa kefaretini ödemeleri gerekir
Beren2323 hilal139120 benim 2 çocuğum var yani toplam 60 gün borcum vardı 30 unu bu yıl 30 unu seneye tutcM hayırlısı yarın 15. Gün olcak
hilal139120 Beren2323 ne güzel maşallah. Allah kabul etsin. Benim de 7 aylık daha en azından 1 yaşına gelsin öyle tutayım diyorum
imaddesi hilal139120 Bir önceki ramazandan önce tutmak zorunlu değil. Ben pazartesi Perşembe olarak haftada 2 gün tutmaya çalışıyorum. Benim de çok borcum oldu. Yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum. Sağlık durumun el veriyorsa fidye veremezsin tutman gerekiyor
hilal139120 imaddesi tutacağım inşallah. Bilgim yoktu bu konuda fidye yerine geçmiyormuş. Allah kabul etsin sizinkini de. Bebeğim az büyüsün bende haftada iki gün olacak şekilde tutucam inşallah
trabzonlumom hilal139120 tutabilme şansınız varsa tutmalısınız diye biliyorum eğer tutamicak haldeyseniz fidye verebilirsiniz