seldalparslan Bebeğim 16 aylık blender sesinden çok korkuyor yanında asla açamıyorum bu durumu yaşayan var mı??
ekimkizi_ seldalparslan benim de oyleydi acmadan once simdiii biiizzt yapcam oglum diyip calistiriyorum yeni yeni alisti
Whitewomen35 seldalparslan Benim oğlumda çok korkuyordu fön makinası blander vs çalıştırmadan önce hep anlattım oyun gibi yaptım önce kendim gösterdim sonra onun eline de verdim şimdi alıştı gördüğü an kendi çalıştırmak için ağlıyor 😀
ecrinbebe seldalparslan benimkide öyleydi hata süpürge makinasında bile korkuyordu alıştı artık sonradan
Melovealp Evet benimde öyleydi ,sonrasında bir iki kere gösterdim ne için yaptığımı çorbanı yapıyorum sende bak gibi oda baktı alıştı sonra.
seldalparslan sarmaliklahana kubraadt insan şüpheleniyor böyle şeylerden ama dediğiniz gibi onların bebek olduğunu unutuyoruz ki biz bile yüksek seslerden irkilip korkuyoruz bazen ecrinbebe süpürge sesinden de korkuyordu ona alıştırdım Allah’tan ama blender biraz zaman alıcak sanırım🤦🏻♀️😅
kubraadt @“seldalparslan” çocuğum 2 yaşında o da korkuyor yanında açmıyorum. Ben de matkap sesinden rahatsız olurum yani korku gibi. O yüzden normal geliyor bana.
lutfenoturcocugum seldalparslan Benim oğlum.Üstelik 2 yaşinda.Blender,mikser,fön makinesi ..Süpürge sesini yeni aştı Allah’tan.
sarmaliklahana seldalparslan evet benım kızımda öyleydi acımadım uzun süre. Yanında acmfım yani. Sonra 2.5 yasında falan kek yapacaktık beraber gel bak ben blendar acıcam ses cıkacak ama karıştırmamızz lazım kek olmaz yoksa falan diye anlattım. O d atamam dedi actım calıtştırıdm o da kulağını kapattı ama uzaklaşmadım sadece ben bunu sevmiyorum dedi. Suan 3 yasında kendi tutuyor artık yanımda 😄 Şemsiyeden de korkuyordu baya cıglık cıglıga sekilde onu da atlattı suan semsiyesini her yere götürmek istiyor. Yani cocuklar da dönem dönem olabiliyor saçma seylere korku.
seldalparslan lidokain ortalıkta yüksek seslerden korkmak otizm belirtsisi gibi videolar var ilk çocuk olunca biraz daha korkuyorsunuz böyle şeylerden tecrübesizlikten o yüzden diğer annelere de sormak istedim
Sunismyson seldalparslan ilk defa duydum takılmıyorum bu gibi konularda sosyal medya en son inanıp güveneceğim yer açıkçası.
oylesinebiri__ seldalparslan blender elektrik süpürgesi sesi ikisinde de korkuyor kapalı olan elektrik süpürgesinden bile korkuyor 🤣
seldalparslan oylesinebiri__ kaç aylık bizimkide aynen süpürgenin kendisinden bile korkuyordu 12 aylıkken fln anca alıştı süpürgeye
Elvinemine seldalparslan ay canim bende kizimin hic birseyden korkmamasina şasiriyorum .blender kurutma makinesi .elektrikli süpürge falan .hatta balon elinde patliyor hep gulup bakiyor korkma hissi yok kizimda🤣sadecd uyurken kapini carparsak o zaman korkuyor atliyor😬😅
Elvinemine seldalparslan saqol canim amam tuaf geliyorz😂😂ben kizim yeni dogan zamanlar onlari kullandim sesine uyutdum onuniçin belkide korkmuyot
Sunismyson seldalparslan ilk zamanlardan itibaren korkmasın diye arı vız vız yapıcaz diyip şarkı söyleyerek yaptık hep arıııı vız vız vız(o aralarda blend ettik hep😅) o da izledi şarkıyı da açtık yanına ritmik yaptık yani. Hala daha öyle gidiyor.
seldalparslan Sunismyson kesinlikle ama işte sosyal medya kullanmanın kötü etkileri maalesef ne kadar takılmayayım desen de şüphe düşürüyorlar 🤦🏻♀️Allah tüm çocuklarımızı korusun