Gamze_cnky1 etkafa Valla tavuk hasladım, but. Nohutlu , şehriyeli bulgur pilavına katıcam. Tavuklu pilav yani , ayran salata. Yeter bence😀 belki çorba yaparım.
papatyagibi etkafa Neyse ben yemege sevdikleri bir sey yapıyım bari 😄 Köfte ve makarna yesinler bugünde Makarna olmasa napardık bilmiyorum zaten ksksksk
Deletedmom_206 etkafa Peynirli ıspanaklı börek, kremalı mantarlı spagetti, köfte ve kaşarlı domates çorbası
etkafa papatyagibi kız hiç deme normal de benim oğlan diş çıkarınca yemez ama diş çıkarsa da makarna yiyor 😂😂😂
papatyagibi etkafa Makarnayı üc ögün versem gıkları cıkmaz Allahtan cesit cesit yapılabiliyor sosları falanda hep aynı tür yemiyolar 😂
cns62033 etkafa su mübarek aylarda ne olur sma kı bebeklere yardım edelim sadaka verelim ne olur ilqcına kavussun bu bayram nenekler.cok kişinin az parasıyla kazanıyor bu bebekşer.nolur sizin evladınoz da olabilirdi allah kimseye vermesin gecen ay 2 bebek vefat etti ne olur yeter bebek ölümşeri ne olur
Irmakprensesinannesi etkafa 3.5 yss kızım sabh krep bal yedi Öğlen eristeli Sebzeli yeşil mercimek yemeği yedi Ara öğün meyve yer birazdan Akşam kuzu pirzola kofte eristeli yeşil mercimek yanına yoğurt Ara öğün meyve Sonra 9-9:30 uyku artik
seda2 Irmakprensesinannesi ay maşallah ne güzel yiyor benim kızım 2 yaşında sadece iki öğün yiyor oda zar zor