Birbahargunu hayat6 ben kullanıyorum bir çubuk veriyorum kızıma aynı zamanda d vitamini ve B12 de erbatab veriyorum kendim de tüm takviyelerimi oradan alıyorum, bir de çörek otu yağını da kızımda ve kendimde kullaniyorum
dondurmamkaymak Birbahargunu 31 aylık kızım için d3 ve b 12 vitamini almayı düşünüyorum düşük çıktı bugün tahlilde. Doktor ocean verdi ama erbatab da iyi diyorlar kararsız kaldım. Önerir misiniz iştah açıp değerleri yükseltiyor mu?
Birbahargunu hayat6 erbatab kapsül şeklinde kendim kapsülü kullanıyorum ama bebeğime kapsülü delip çay kasigina boşaltıyorum, çörek otunun havayla temas etmemesi daha iyi oldugu icin bu sekilde aliyorum
Birbahargunu hayat6 balik yagini mi diyorsunuz bir cubugu bir cay kasigi ediyor zaten doktor bir cay kasigi dedi bana o sekilde veriyor gun asiri falan veriyorim onu da her gun degil
Birbahargunu dondurmamkaymak ben bebeğime ikisini de erbatab kullanıyorum B12 si çok iyi son tahlili 500 lerdeydi d vitamini de normal aralıkta. Kendi takviyelerim de erbatab hiçbir eksikliğim yok aktif emzirdigim halde demirim 13, b12 888 di fazla bile. Bence temiz ve etkili bir marka