Kızlar acil bakar mısınız ben doğumdan hemen sonra bazı sorunlar yüzünden (fiziksel) bu ilaca başladım Lustral 50 mg doğumdan sonra 1 ay annemde kaldım sonra evime geçtim bebeğim ile kardeşim yanımda tabi ilaç bana iyi gelmişti böyle ataklarım geliyordu ama konuşarak dışarı çıkarak geçiyordu 10 ay çok iyiydim ama son 1 aydır kabus gibi yine aynı şeyler, ilk böyle aniden ateş basması içten sonra bulantı direk ishal geliyor o anlık sonra ayaklarda uyuşma, normalde atlatırdım 1 2 saatte ama günler sürüyor şuan birşey yiyemiyorum asla midem çok bulanıyor emzirmeyide bıraktım lıstral 75 yaptı doktor 2 hafta oluyor ama aynı şeyler çok şiddetli bir şekilde devam ediyor ve çok hızlı bir şekilde kilo verdim annemlere geldim yine midem bulanıyor asla bişi yiyemiyorum hep bi ateş var vucüdum da eşim ve annemde ilacı kesmemi söylüyor bide öyle deneyelim diye napıcam konusunda hiç bir fikrim yok bıraksam etkileri var dayansam iyi olur muyum ilacı aniden bırakanlar var mı lütfen yazar mısınız acaba🙏🏻 zaten mide sorunlarım ayriyetten var pazartesi dahiliye’ye gidicem