hilalinde1 Arkadaşlar bitik durumdayım cidden gündüz gece uyku yok bana uykuyu bebeğim sevmiyor galiba gece 10 kere kalkıyordur çıldırmak üzereyim gündüz ise zor uyuyor
kirazmevsimi_ hilalinde1 uyku süreleriniz nasil yani siz kac saatte bir uyutuyorsunuz gunduz ilk uykusundan itibaren ? Bu süreclerde cok etki ediyor bebege. Birde dis atak donemleri.
dour hilalinde1 benim bebis de öyle gündüz yatırma sadece 1 saat yeterli saat oglede 16.00 sonra yatırma 20.00 kadar sonrasında kendisi yatar tecblrubelerle sabit dene gor
birprens_birprenses hilalinde1 çok zor oluyor o şekilde uyutmak ve sizden başkası ile de uyumaz bu sefer sizin dinlenme kendinize vakit ayırma şansınız da yok biberon içiyorsa eger ona alıştıra bilirsiniz yada ayağınızda sallayarak uyutmaya falan hem sizde dinlenmiş olursunuz
Asilyigit1 hilalinde1 mama değil de çocuk devam sütü verebilirsiniz mama olmaz artık diye düşünüyorum benim de oğlum bir buçuk yaşında bende o sıkıntıyı çok yaşadım ama ben emziriyordum yavaş yavaş da artık geceleri de kesmeye başladım uykuları öyle daha çok düzene girmiş olacak fark edersiniz sizde
Asilyigit1 hilalinde1 zaten meme emzik mama gibi şeylere alıştığı için bebek geceleri de uyanıp almak istiyor bunu önce kesmemiz lazım çünkü 1 yaşında olan bebekler geceleri acıkıp uyanmazmış bende ilk duyduğum zaman şaşırmıştım ama gerçekten de öyle akşam yatmadan önce yediği bir kase yoğurt bile onu tok tutmaya yetiyor
Asilyigit1 Vallahi bebeklerin en zor zamanı ne zaman diye sorsalar 1 yaş derim bende bitik durumdaydım tek başına bakmak zorunda kalınca daha bir çıldırma noktasına geliyordum zaten eşin istese de sana bir faydası dokunmuyor çünkü bebek seni istiyor