annebebek3 RaziyeNu ben 30 aralıkta 3. Çoçuğumu doğurdum ve kendisi 31 aralıkta açıklama yaptı 3.çocuğa her ay 5 bin TL diye, 2 günle kaçırdığımı düşünüyordum ve birden başka bir açıklama daha yapmış 😂 2025ten sonra 3 çocuk doğuran verilecekmiş her ay
minnakveannesi annebebek3 annebebek3 tek çocuğa da 1500 lira ödeme olacaktı o ne olmuş acaba bilginiz var mı?
RaziyeNu lidokain ya ben iki kızım var bi tane daha doğursam alabiliyorum mu die düşünmüştüm ama gercekten 2025 ten sonra doğan üç cocuksa çok kötü 😂
annebebek3 İnş alırsınız ama malesef 2025te 3.yü doğurup alamayanlar var.ilk çocuk olarak sayılıyormuş çocuklar. 2025ten öncesi geçerli değilmiş
Mirabia annebebek3 2025 ten önceki çocuklarda geçerli yoksa çok saçma bir uygulama olur zaten sitede o şekilde yazıyor
annebebek3 RaziyeNu saçma tabikii ben şuan 3. Çocugumu doğurdum ama her ay para almam için 3 çocuk daha doğurmam lazım😂 yok anam parada kalsın çocukta yapamam bu saatten sonra
annebebek3 minnakveannesi 2025 sonrası tek çocuğa bir kerelik 5000tl 2025 sonrası iki çocuğa her ay 1500tl diye biliyorum