karaniremm 2024mete benim beneğimin 4 aylıkken cıktı çıkabilir ama tarifinize ve resme göre diş incisi
Tugcealp 2024mete bu diş incisi diş değil benim kızımda da çıkmıştı doktora gösterdik dis böyle olmuyor
HifaVera 2024mete ay resmi yeni fark ettim dişe pek benzemiyor resimde pek net değil siz dr bi gösterin isterseniz
aysegul_my 2024mete yok yok bu diş incisi oluyor her bebekte kizimin üst damagindada olmustu sonradan geçti diş değil dhaa 3 ayina yeni giricek bebekte diş çıkmaz 4 aylık olsa belki nadir olur derim de bu diş incisi bı araştırın resimleri falan aynı oldugunu göreceksiniz
2024mete Resim açılıyodur heralde ayın 7 sinde bebeğim tam 3 aylık olacak sizce bu dişmi çay kaşığıyla falan des gelmiyo bastırınca ele bişey gelmiyo sert ama sivri nokta kadar bir beyazlık var
2024mete sevimliidostlarr evet son 1 haftadır çok akıyo ellerini keşfediyo sanıyodum ağrıdanmıymış acaba diyorum şimdi
HifaVera Maalesef cikiyor benim kız 2.5 aylikti eli surekli ağzinda ağlıyordu tabi anlamıyorum dum nesi var hep aç saniyordum . 3 aylık oldu ve patladı disleri sok olmustum.dr bile götürdüm.olabiliyor falan demişti 😄
2024mete HifaVera bir sorun teşkil etmiyosa çıksın tabi nekadar erken okadar çabuk bitirmesi açısından iyi ilk oğlum geç çıkarınca bi tedirgin oldum bir sorunmu acaba diye 🫠
Tugcealp 2024mete internet den arastir bir istersen dis etlerinde küçük beyazlik damaklar sertlesirken oluyor bir zararı yok geçiyor sonra