Kızlar iki üç ay önce tesadüfen hamile olduğumu öğrendim hemen kan vermeye koştum ve kanda da öğrendim üstüne bir ay felan doktora gitmedim ama kendimi çok hazilamistim hamile olduğuma oğlum(3,5 yaşında ) kucağıma gelmek isteyince veya üstüme atlayinca eşimle soyleme kararı aldık kardeşin olacak burada kardeş var vs vs diye ve oğlumda artık bir kardeşi olacağıma adepte olmuştu en son doktora gittiğimde dis gebelik olduğunu öğrendim 12 gün hastanede yattım kürtaj ve iğne ile bir şekilde alındı gebelik sonlandı bu gün oğluma kanepede uzaniyorduk ve birden anne benim kardeşim ne zaman olacak dedi bende oğlum artık olmayacak nasip değilmiş Allah aldı kardeşini dedim oğlumda sen gittin orda bıraktın senin yüzünden oldu ben onunla oyun oynuycaktim mama vericektim parka goturucektim dedi ve ağlamaya başladı o ağlayınca dayanamadım bende ağladım beraber ağladık şimdi demem o ki benim gibi dış gebelik yaşayıp sonradan sağlıklı gebelik geçiren oldumu oğlum tüp bebek ile oldu bir mucize idi ve dış gebelik oldu çok çok üzgünüm ama elimden birşey gelmiyor bana dua edin lütfen