Kızlar ne olur bana bişey söyleyin
Vicdanen çok rahatsız oluyorum kızım 29 aylık oğlum 1 yaşında kızım hiçbir oyuncağı eline vermez görse alır sürekli iter canı isteyince oynar. Beraber
Kızım yemek yemez çorba kahvaltı muhallebi böyke portakal suyu yemeği sevmiyor kiracıyım ses yapmalrından korkuyorum insanları rahatsız etmesinler die çok dikkat ediyorum ama kızım dolap kapaklarını vurur beşiği duvara vurur yapma kızım derim güzellikle söylerim 100 kez en azından benmi konuşuyorum eşşekmş konusuyor hiç yok en son artık sabrım bitiyor kızıyorun bağırıyorum üzülüyorum hemen sarılıyorum ama yapmamasını söylüyorum güzelce anlattıgım halde yine Aynı seyi yapıyor çok fazla oynayamıyorum kendileriyle tek başımayım 2 çocukla anca yemekelerini yap hazırla yedir alt değştir yıka kurut gün bitiyor resmen sürekli anne korkma bisey yok yok anne korkma diyip bacağıma yapışıyor annecim korkacak bisey yok annen burda ben burdayım kardeşin burda diyorum ama sürekli papağan giib tekrsrlıyor sizce neden bunları yapıyor ben yemek yeemesi için ne yapıcam çok sorularım vsr