bayanseymamom Yaa kızlar düz kafa nasıl toparlanır kesin çözüm nedir yada kendiliğinden bebek oturmaya başladıkça toparlanır mı
ilkaay0 bayanseymamom uyurken sürekli sağa ve yola yatır arkasına yastıkla destek yap. Zamanla düzelir ama ilerletmeme çalış sürekli kafa üstü yatmasın. Ben ilk doğduğunda düz kafa yastığı almıştım e bebekte satılıyor istersen bakabilirsin
bayanseymamom Momys1 umarım biraz düzelir yan yatırmaya çalışıyorum biraz ama yeterli gelmiyor sanırım
Momys1 bayanseymamom ben düzelmez diye bekliyordum fakat büyüdükçe kafaları da büyüyüp şekilleniyor içiniz rahat olsun
Momys1 bayanseymamom 3-4 aylıkken kullanmıştım e bebekten almıştım ama düzenli kullanmadım çok nadir aklıma gelirse gün içerisinde kullanıyordum
damla_34 bayanseymamom benim bebeğim de düz kafa doğdu malesef 8 ay boyunca doktor tavsiye si ile düz kafa yastığı kullandım çok şükür düzeldi yastığında faydasını gördük ve büyüdükçe de kafa da şekilleniyor zaten
defnesmom3 bayanseymamom kafasını diğer tarafa yatırıp durumu esitleyin ben kafa yastığı kullandım bir yaşına kadar sorun yaşamadım hiç
surprizbebe bayanseymamom bişey sorucam biz kusar boğulur korkusundan hep yan yatırdık 3 aya kadar hemen hemen.sizinki ilk aylarda düzleştiğine göre düz yatırdınız galiba hep
surprizbebe bayanseymamom yan yada yüzüstü yatırın düzeliyor. Oğlumda öyle olmuştu farkediniz hemen dikkat ettik kısa sürede toparladı