asafgndgd Bebekleri ne zaman destekli oturtabiliriz 3,5 aylık bebeğim merak ettim daha ne kadar zamanımız var
Kdz asafgndgd 5. Ayında oturabilir bebekten bebeğe de değişebilir tabi benim oğlumu 5. Ayından beri oturuyortuyorum
balkizlar asafgndgd 3. Aydan beri oturtuyorum çünkü kendisi istiyor.. Osman gönülal da oturtulabilir diyor.. tabi çocuğa bağlı kafasını tutabiliyor mu kendisi istiyor mu.. benimki hiç yatmak istemiyor
annayimbenanna asafgndgd ben o aylarda koyuyordum çünkü kafa bel çok iyi tutuyordu ( kolik bebek) reflü da varsi yatmak istemezdi tummy time haşa da çok sevmiyor
subrk asafgndgd kucağınıza oturtabilirsiniz. Sırtını kendinize dayayarak.Tabii her çocuğun gelişimi farklı oluyor ama kısa surelide olsa hoşlarına gidiyor
balkizlar asafgndgd o zaman oturtun kucağınızda.. bizimki 5.5 aylık olmak üzere sürekli oturmak istediği için dönmeyi öğrenemedi 😆
D_deniz asafgndgd 3aydan sonra destek vererek alıştırabilirsiniz. İstiyorsa. Kabul ediyorsa. Kucakta oturtur iken bi bakmışsınız mama oturagında oturuyor. Bi bakmışsınız yerde kendi oturuyor dayanarak. Öyle öyle hızla ilerliyor