handeg26 Bebeğim 8 Aylık sürekli kucak istiyor oyuncaklar ile oynayıp 2 dakika sonra sıkılıyor mizmizlaniyor. Sürekli gezdirmek istiyor sırtım belim kopuyor tüm gün 8 Aylık bebekler hep mi böyle başka etkinlik var mı neler yapıyorsunuz
sosyologsmom handeg26 emeklemiyor mu yahut tutunarak yürüme falan yok mu bizimkinin kucak isteği yok ama oyuncaklarına olan ilgisini kaybetti bende farklı objeler verip oyalamaya çalışıyorum birde camdan dışarı bakıyoruz mama sandalyesinde onunla konuşuyorum falan ama genel olarak emeklediği ve tutunup kalktığı için koltuk kenarları evde kalkabileceği her yeri dolanıyoruz
handeg26 mervekaya1_ bende çok yoruluyorum gece de meme de kalmak istiyor desteksiz bakıyorum halim kalmıyor
elftty Ben çareyi dışarı çıkartmakta buldumm orda uyuyunca ben kahve alıp oturuyorum evde olunca sürekli mız mız oluyor oyuncakta bir süreye kadar oyalıyor
mervekaya1_ handeg26 bende desteksizim canım 2 alt dişi patladı bugün doktor üsttekilerde geliyor dedi üstüne birde soğuk algınlığı var yani 3 gündür toplasan 3 saat uykuyla duruyorum desem abartmis olmam