18 aylık oldu erkek bebegım var. Dogdugundan beri uyku problemimiz oldu . Doktorumuz noroliji kardiyolojiye yonlendırdı bır sorunumuz cıkmadı. En basından beri uykuya dalamama ve uyusa dahı yarım saat sonra kalkıyor. Tabi bu durum benı cok yordu eşimle cocuk yuzunden hiç ama hiç iyi degıliz. 1.5 yıldır uyumadı gı ıcın dısarda aktıvıtemız yok. Bugun belkı onu yenerıs ve uyku saatınde uyutursak bır kahve içeriz diye avm ye gittik. Uyku saatı gelince basladı destekli uyıyo kucağımıza aldık feryaf figan saat 2 den 5 e kadar avm den cıkamadık. Cunku bayılana kadar agladı ve bayıldı gercekten. Bu kadar sakin anlatıyorum ama berbat bur gundu kucağımıza alıyoruz aglıyo bebek arabasına koyup gıdıcez koyamıyoruz. Oyuncak yerıne gıdıyoruz vs vs vs ne yaptıysak susturamadık sadece derdi uyumak. Ama asla uyuyamıyor. Biz bunu bildiğimiz için en son gıttıgımzde yasadık dıye cıkmayı bıraktık bugun aynısı yine oldu. He bıde orda rezil rusva oldu sagolsun kocam cocuk yuzunden bana bagırıyo ben ona. Bı yandan ben aglıyorum. Benım cocugum neden uyuyamıyor. Bu gıttıgım her yerde sorun oluyo. Ve araba uyumaz. Dısarda duran cocuk ta degıl. Hanı bıraz sosyallessın dıye avm deki oyun yerıne sokmak istedık sadece.. 1 saat durup gelırız her zaman……. asla mama sandalyesine oturmaz bır cay içemeyiz…. Uyku damlası veririz ona ragmen uykuya direnir aglar. Kendınde bizimde perisan etti cocgumız artık. Hanı cocugum olmasa gercekten asla bakılacak gıbı degıl. Gece uykusu yok. Gunduz yok. Parkta durmaz evde durmaz Bı yere gıtsek burnumuzdan gelr eve hapsolmuş durumdayım ama daha 1.ayında boykeydı hala boyle