Misssssss Oğlum 20 aylık 25 numara giyiyor hatta bugün aldım sıkılıyor bile 26 da alamam dedim yani o kadar büyük sizinkiler kaç giyiyor
Nacafa Misssssss 34 aylık oğlumun 25 no giyiyor şu an. Doktora sordunuz mu normal mi diye? Normalse yapacak bir şey yok hangi numara oluyorsa alın
maygirl Misssssss maşallah oglunuz boyu kac cm acaba ☺️kilolu bi bebekmi acaba ondan olablir.kiz ve erkek bebeklerin gelismleri farkli bizle kiyaslamayin tabi ama 20 aylık kızım 19 numara giyiyor😁
maygirl Misssssss genetik olablirmi?bilemedim biraz ayina gore buyuk olablir sanki gbi..ama genetik bisey olablir.cokta akliniza takiliyorsa bi doktorunuza danisin.
_YanakReisinAnnesii Misssssss 3 buçuk yaşında 31 giyiyor 😂sizin aylarınız da sanırım 26-27 giyiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
mksaylan Misssssss benim oğlumda 16 ayını doldurdu 23-24 giyiyor ama tabi markadan markaya da değişiyor.
aliaras_2022 Misssssss 2.5 yaşında 27 giyiyor sıkıyor diyor arada irsi taraklı vebabasının ayağıda büyük
oglumubeklerken Misssssss 3 yas 1 aylık oğlum ayakkabının kalıbına göre 25 26 giyiyor şu an bu kış giydiği botları 27 numara ama bilerek büyük almıştım kalin çorapla olsun diye
Fevo22 Misssssss benim kızımda 22 aylık 25 giyiyor biz normal karşıladık çünkü babası 45 ben 40-41 giyiyorum