yucesann Kızlar sleepy kullanıyordum sızdırma yapıyor diye molfixe geçtim mantar yaptı bebeğimde,böyle durumla karşılaşan var mı ? Doktor travazol verdi
rumeysa51 yucesann sizde demi mantar var bende şimdi soracaktım aylardır uğraşıyorum travazol falan da fayda etmedi kaç doktora gittim psikolojim bozuldu artık bezi kan oluyor hep
edaidilakin Benim bebeğimde de var doktor pişik dedi ama sivilcelenme başladı. Pişik kremleri etki etmedi travacort iyi geldi ama tamamen bitmiyor çok üzülüyoruz
rabiagn Islak mendili bıraktım, her alt değiştirme de suyla yıkıyorum. Bez markasını değiştirdim. Bebem natural aldım. Sleppy ve molfix iyi gelmedi. Alt değiştirme de zeytinyağı sürüyorum. Arada bi Bepanthol sürüyorum. Şuan düzeldi cildi.
yucesann rumeysa51 tabi herkesin farklıdır ama bana BİM’in bezide iyi geldi canım kaç aylık bebeğin bilmiyorum ama ben babyturco ve molfix pışık ve mantar yapti
rumeysa51 yucesann BİM’in bezini bebeğim beğenmedi bezden mi onu da bilmiyorum ama doktor krem yazıyor 1 hafta iyi çocuk kurtuldu diyorum tekrar başa dönüyor bugün gene kızarmaya başladı