yesimmmmmmm Kızlar bebeğim iki alt dişiyle doğdu ve 10 gün sonra çekildi sallanıyo tehlikeli olur dendi şuan 11 aylık çekilen yerde yeni diş geliyo gibi oldu 6 aylıkken ama çıkmadı öyle gömülü gibi kaldı bu durumu yaşayan var mı
Kayra_68_aksaray yesimmmmmmm birşey sormak istıyorum çekilen süt dişi yse yerine gelen kalıcı dişlermi olacakmış doktora sordunuzmu
pantenkelebek yesimmmmmmm benim bildigim çekilen dişin yerine dış gelmez yani ilk dişler dökülüp ikinci cikacaklarla çıkar
Evaninanasi yesimmmmmmm halamın oğlu dişli doğdu. Önce 2 dişi vardı doğduğunda. P zaman yapılan işlem neydi bilmiyorum ama şu an 16 yaşında gayet sağlıklı dişlere sahip
cnngkdmr yesimmmmmmm şuan. Ben öyleyim sizi Allah çıkardı karşıma 7 aydan beri diş geliyor sanıyorum 9 aylık ama ne gelen ne giden var gömülü gibi aynı diş sesi geliyor dokunduğunda diş eminim ama hep aynı büyümüyor siz n’aptınız nasıl oldu süreç doktora götürdüm bi şey demiyor çocuk diş uzar diyor
yesimmmmmmm Kayra_68_aksaray sormadım hiç aklıma gelmedi bebeğim yoğun bakımda yattı çıktı dişli doğduğunu söylediler atar topar oldu herşey
Kayra_68_aksaray yesimmmmmmm anladım allahım analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli ömür versin allahım