tospikannesi_ Tunahanisa ek korunma yapanlar var ben sadece spiralliyim 2yılı geçti sorun yaşamadım daha düzenli kontrollerine giderim
Kayra_68_aksaray Tunahanisa ben 9 yıl spiral ile köründe hiç bir sıkıntı yasamadım şimdi tekrar taktırdım 1 yılı gecti
Alpyigit3434 tospikannesi_ merhaba 2 yıldır takılı benimde bu ay adet sonrası leke bitmek bilmiyor normalde 13.güne kdr sürerdi bugün 15.gün hala sildikçe açık kahve leke geliyor geçen hafta devlete gittim ultrasonda bakıp iyi görünüyor dedi spirale enfeksiyon fln olabilir mi başınıza geldimi böyle
Kayra_68_aksaray Alpyigit3434 ben merdivenden düstügüm için kaydı 🤭🤭 tabiki o ara dada ben hamile kaldım
Alpyigit3434 Feyzosumunannesi benim sanırım bu ay yumurtlamaya geldi ondna bi tedirginim ama geçen ay gittim yeni bi ay oldu gideli yerindeydi
Alpyigit3434 Feyzosumunannesi adet bitiminden 18.gün korunmasız oldu ilk kez 2 yıldır normalde o günler spiral olmasına rağmen korunurduk şimdi 6 sı yarın son günüm inşallah bugün olurum ya çok streslendim ocakta gittim spiral yerindeydi
Alpyigit3434 İnşaAllah olurum inşallah çok streslendim test yapmaya da korkuyorum inanırmısınız 2.gebeliğimde psikolojik olarak çok kötü oldum istemeden oldu o da şimdi spiral var diye ona güvenmek istiyorum 🥹🥹
Tunahanisa Alpyigit3434 ben taktırali 3 ay oldu ve hiç lekelenmem kesilmedi adet durdurucu hap içiyorum öyle duruyor lekelenmem bu duruman muzdaribim 😔