elifsena21 Hanımlar makat çatlağında bebeğine ısırgan otu haşlayıp makatına koyan varmı bebeğim 4 aylık makat çatlağı ve darlık var ibrahim Saraçoğlu’nda ısırganın çok iyi geldiğini öğrendim ama bebeğe yapılabilirmi yapan varsa bilgilendirsin lütfennnn
trabzonlumom elifsena21 madacassol ve anestol verdi doktorumuz ikisini azıcık karıştırarak sürüyoruz geçti çok şükür sizde doktorunuza danışarak kullanın bence
Balevlatsahibi elifsena21 bitkisel tedavi için bebek çok küçük bence benim oğlumda yaşadık cocuk cerrahına götürdüm ben verdiği kremler ile düzeldi çok şükür
Tugba19_ elifsena21 kantaron yağı sürün hemen düzelir. Benim bebeğime makat çatlağı oldu baya kan geliyodu hem krem uyguladm hem kantaron yağı uyguladm düzeldi hemen bi kaç gün içinde geçti
Konya422413 elifsena21 demir bi çubuk makatina krem veya zeytinyağıyla uygulanıyor numaraları var biz 9 numarayla başladık 13le bitti
pogacayanaginannesi elifsena21 lütfen bişey sürmeden doktora götür o sana yazar ne gerekiyorsa böyle bitkisel yöntemleri insan Kendi üzerinde denemeye bile korkuyor kaldı ki minicik bebekte ve makat bölgesi yani