[silindi] shiningmother34 ya gerçekten fiyatlar aşırı yüksek bikini bölgesi ve bacak için ağdaya gittim doğumdan beri gitmiyordum evde hallediyordum ama öyle bir fiyat istedi ki 800 TL yuh yani bu kadar zam olur mu siz hangi şehirdesiniz?
miamia shiningmother34 11 sene devlet yurtlarında kalmamın bana en büyük artısı yemin ediyorum😂😂 annesi kuaför olan ya da bu işleri bilen birçok kızla yurtlarda kalmışlığım oldu her birinden bi şeyler öğrendim kaş bıyık ağda saç kesimi boyaması makyaj yapmayı falan hep o kızlardan öğrendim hepsinden Allah bin kere razı olsun lazere başladım onun dışında kalan bütün işlerimi evde kendim hallediyorum bi tek saç boyamak zor oluyor onu da eşim yapıyor sağolsun😂
Winghshell shiningmother34 Çok fazlaymiş ben kendim alıyorum ablam da kuaför onun yanında lisedeyken çalışırken öğrenmiştim ablam kaça alıyor acaba 😂
begonvil00 Kendim alıyorum valla. Bıyıklarımı kuaförlerin kullandığı kavanoz sir ağda ile alıyorum kaşlarımı da braun yüz epilatörüyle alıyorum. 2 haftada bir kuaföre para vermektense uzun vadede daha hesaplı
Aysunnkaya shiningmother34 zaten bebekten dolayı gidemiyorum onda da özel birgün olursa gidiyorum artık burda 150
Aptalllarsizi shiningmother34 ben 2 gün önce 100 tl ye aldırdım herzmaan gittiğim kuaför ve inanılmaz güzel alıyorlar 😂yani bi kaş bıyık da 280 olmasın ya tm onlarda geçinmenin derdinde ama 280 tl de değil bence yavaştan kendimiz öğrenelim kaş bıyık almayı
mekmksns shiningmother34 tamam inönü mahallesinde bir kuaför bu Hacer Ekinci 🙂 yolun düşerse uğrarsın tavsıye ederim 😄