nwmam00 bebeği vsd ameliyatı olanlar ameliyat sürecini yazabilir misiniz , istanbulda hangi hastane ve doktor önerisisiniz şimdiden teşekkür ederim
bennanneolduum nwmam00 Merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifasını versin yavrunuzun. Başından geçen bir anne olarak duygularınızı çok iyi anlıyorum. Benim bebeğim 3.5 aylıktı ameliyat olduğunda. Hastaneye enfeksiyon kaptığı için erken yattık ki bence hastaneden kaptı çünkü eve kimseyi almıyordum. Enfeksiyon kaptığı için o süreç daha da zor oldu bizim için ameliyat öncesi yoğun bakıma alınmak zorunda kalındı. Allah’a şükürler olsun Ameliyatı başarılı geçti. Ameliyat sonrası da 16 gün yoğun bakımda kaldı. Tabi bu herkes için aynı değildir belki o konuda bir bilgim yok. Ama yoğun bakımda kalması hem ameliyat sonrası enfeksiyon riski hem de bakım anlamında bebek için en iyisi. Yarası 16 günün sonunda iyileşmişti. Kilo alımı ve nefes alışverişi düzeldi. Ameliyat sonrası çocuğunuzun o rahat nefes alışını görünce dünyalar sizin oluyor. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız bu süreci. Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Ben sürekli inşirah suresi dinledim rahatlamak için. Size tavsiyem eğer sütünüzü veriyorsanız öncesinde depolayabildiğiniz kadar depolayın. Yoğun bakımda beslenmeye başladığında gerekli oluyor. Mama ile besleniyorsa zaten gerek yok. Yaşını bilmediğim için tavsiye olarak söylemek istedim. Ben yapamamıştım ve o sürecte sütüm azaldı üzüntüden. Bu arada Bursa’da yaşıyoruz Uludağ Üniversitesinde ameliyat oldu
ecmel445 nwmam00 Geçmiş olsun çam sakuranın kardiyoloji doktorları çok çok iyi keza kalp damar doktorları da çok iyi gidebiliyosanız oraya gidin Bebeğim ameliyat oldu şuan iyi şükür
ikioglus Sadece vsd kapatma olmadı o yüzden açık kalp ameliyatında yama yöntemiyle kapattılar. Medipol Mega Prof Ahmet Şaşmazel doktorumuzdu. Bebeğimin durumu çok kritikti, Ahmet hoca için Eskişehir’den İstanbul’a sevk ettirdik. Kendisinden çok memnunuz. Kardiyoloji ekibi de çok iyi medipolde kontrollere devam ediyoruz.
nwmam00 ikioglus Özel hastane sanırım orası ,ben açıkçası özel hastanelerden çok korkuyorum , ameliyat sonrası nasıl geçti kaç gün yoğun bakımda kaldı , bebeğiniz çok acı çekti mi :( anne olarak dayanamıyorum ,size de çok geçmiş olsun
ikioglus nwmam00 bebeğimin durumu biraz farklıydı ancak biz kötü olan ne varsa üniversite hastanesinde yaşadık maalesef. Ameliyat sonrası çok iyiydi extube esildikten sonra yoğun bakımda bebeğimin yanında kalmama izin verdi Ahmet hoca. Zaten çokta güzel bakıyorlardı. Oğlum uzun süre kaldı yoğun bakımda ama dediğim gibi durumu farklıydı ve ilk ameliyatı vsdnin de kapatıldığı değildi. Size de çok geçmiş olsun
nwmam00 bennanneolduum 6 aylık bebeğim , entübe ediliyor mu yoğun bakımda uyutuluyor mu ,nasıl oluyor bu süreç ,sizi almadılar mı ayrı odaya
konok ecmel445 merhaba yoğun bakımda ne kadar kaldı bebeğiniz acaba? birkaç gün sonra benim bebeğim de olacak internette baktığımda hep 1-5 gün arası yazıyor