NewMomm1 patateskizartmasi Sadece saçma sapan bir batıl inanç. "Çok gülen çok ağlar"dan türeyip gelmiş bebeklere de. Hiç çok gülemedim ama çok ağlıyorum. Bu tez benimle çürüdü. Bol bol güldür gitsin💖
3kedili2bebekli patateskizartmasi hayır hatta bebeklerimle çok gulmeli bol kahkahalı gidiklamali mincirmali oyunlar oynayınca duygusal olarak doyduklari için daha güzel uyuyorlar ☺️
patateskizartmasi Bazen gündüz bebeğimle oyun oynadığımda uzun uzun gülüyor. Ben de biraz korkar oldum gerçekten geceleyin uykusunda ağlar mı diye😂
NewMomm1 derya_guzeee başka bir sıkıntısı vardır denk geliyordur bebekleri güldürmenin ağlamayla bir ilişkisi yok tam tersi hem üstteki arkadaşın dediği gibi duygusal olarak doyuyorlar hemde eğlendikleri için yorulup daha rahat uyuyorlar
imaddesi patateskizartmasi hiç duymamıştım. Hatta uyumadan önce karnını ve ruhunu doyurun. Karnı mama/anne sütü ile Ruhu güldürerek doyar diye🤷🏼♀️
ozcan39 patateskizartmasi Onu bilmem de gülmekle ağlamak vücudun gerilim mekanizmasında yer aldığından dolayı aynı etkiye sahiptir. O yüzden çok güldük, ağlayacağız sözü türemiştir.