duhaberkfunda Kızlar yarın eşimin arkadaşı gelcek aile olarak ve daha önce kızla hiç tanışmadım çaya gelceklermiş sizce yanına ne yapsam
imaddesi duhaberkfunda güzel bi soslu kek(krema, krem şanti veya ıslak kek), hazır yufkadan börek bi de hazır kurabiye. Çerez meyve falan yetmez mi ki bebeğin küçük mü.?
mmetehan duhaberkfunda bebek sayısı ve kaç aylık oldukları geliş amaçları hepsi önemli 😂😂 ıslak kek Börek Kısır veya makarna salatası
alpmila duhaberkfunda Elmalı turta veya kurabiye, gelin pastası ,patatesli kek olabilir börek olabilir ben genelde trilice yapıyorum artık baya ağır gözüküyor karameli ni hazır alıyorum pratik oluyor
Meri-Mel duhaberkfunda Gelin pastası garanti bir tatlı bolca da oluyor ,milföy börek kaşarlı yapıyorum ben ,mercimek köftesi ya da kısır 🙈
duhaberkfunda Oğlum 3 ayı yeni bitirdi çokta basit kaçmasın istedim sonuçta ilk defa gelcekler önemsememiş gibi olur diye düşündüm
AnnaGloria duhaberkfunda ıslak kek rus salatası yufkadan börek sarma bir de kurabiye al karışık tamamdır
Lumisare ağlayan kek fırında börek makarna salatası birde kahvenin yanına çerez lokum falan verirsiniz
doe008 duhaberkfunda benim de yarın arkadaşlarım geliyor menümü yaziyim fikir olur belki size de :) Elmalı Crumble Brownie Patatesli börek Kısır Kinoa salatası
KayraVeAnnesi_06 duhaberkfunda Sigara böreği Üzümlü pastane kurabiyesi Köstebek pasta ( borcamda ) Makarna salatası
merve034 duhaberkfunda 3 aylık bir bebekle bence oyalamayan biri pişerken digerini yapacağın menü olmalı 🥲 Kek ( kakao olur meyveli olur cevizli olur vs) Hazır yufkadan börek Patates salatası net hem tok tutar doyurur 👌