nezis Merhabalar bebeğim 3.5 aylık kakasında nokta kadar kan gördüm araştırdığımda besin alerjisi olabileceği yazıyor ama başka bi belirti yok keyfi yerinde sizce nedir ?
denizalismom nezis alerjinin en büyük belirtisi kaka da kandır. Bizde kan dışında bütün belirtiler vardı ama doktor kakada kan görmeyene kadar alerji diyemem demişti .
mmetehan nezis kakada kanın miktarı önemli yoğun ve 5-6 kaka üst üste varsa diyet başlatıyoruz dedi doktor
turunculu00 nezis 30 günlükken kakada kan çıktı ve diğer tüm belirtiler vardı . Süt ve süt ürünlerini kestim . Vücudunda döküntü devam edince yumurta kuruyemiş ve tahinide kestim şuan iyiyiz . Çoklu besin alerjisi var maalesef. Çocuk dr gidip test verin derim
pinkooo_02 denizalismom bizde hiç kakada kan görmedik bütün belirtilerde vardı fakat yapılan alerjiler testleriyle öğrendikki çoklu besin alerjimiz var en iyisi direk alerji dokturuna gitmek
dunyam2 denizalismom ya peki alerjisi varmı bizimde bir ara süt alerjisi olabilir demişti kakası mukusluydu
eymenayazmom turunculu00 bizde de bugün oldu ama aşırı sert kaka yaptığı için çok mimik kırmızılık vardı besin alerjisinden mi yoksa kabızlıktan mı sert kaka olduğu için mi olmuştur
turunculu00 kbrbyr evet ben kakasında görmedim gizli kan çıktı . Yumurta süt ve süt ürünleri kestim rahatladı ama arada hırıltısı ve kusması var maalesef
pinkooo_02 nezis başka belirti yoksa kaka yaparken zorlanmış olabilir takip edin tekrar olursa hastaneye götürün