gamzefnan Merhabalar anneler boyum 1.85 asla uzun etek elbise pantolon gibi parçalar bulamıyorum.Tesettürlüyüm.Alisveris yaptığınız onerebilecegiz yerler var mı ?
Deletedmom_289 gamzefnan maşallah bacım 1.85 boy mu benim boy 1.71 herkes bana çok uzunsun diyorlar kaç numara ayakkabı giyorsun bacım
Elifatm1 gamzefnan ah sormayın. 178 boyundayım bende. Tesetturluyum. Böyle olunca daha da zorlanıyorum uzun kıyafetler bulmakta
gamzefnan Deletedmom_289 hahahaha😁😂 Genetik faktörler diyelim.45 numara ayakkbi giyiyorum ne yazık ki 😂
gamzefnan Elifatm1 trenyol Milla in pantalonlarini öneririm açıklama kısmında iç bacak ölçüsü yazıyor 185 yaznalar bana bir tık kısa oluyor ama yinede hiç yoktan iyidir diyorum
gunesimm11 gamzefnan en uzun etek 100cm bulabildim en fazla 😂instagram eminoş butık bu sayfada mevcut eger daha uzun ıstıyorsan terzide yaptır bence
Durunun_annesii0 gamzefnan 170 boyla bacak boyu 110 cm olan ben kot pantolon bulmakta zorlanıyorum bende😂
Sevgi438 gamzefnan Indtagram da Aynur Butik var, Gizem Ekşi nin markası Orada fiyatlar uygun ve sanırım kişiye özel dikiyorlar Bir bakın isterseniz