Ladimaki cLearQueen Bilemedim ben olsam almazdım hele hiç anlaşmıyorsam. bu kadar zengise o bana elini atsın derdim 😅 Hem o sana ev hediyesi aldı mi.
adasmummy cLearQueen valla benim de aklıma biblo tarzı kahve makinesi tarzı şeyler geliyo canım çok zenginöiş zaten ucuz bi şey de beğenmez pahalı bi şeyler bari al
funda94 cLearQueen enerji astroloji olaylarına inanıyorsa Tuz lambası alınır Tütsülükler var şık onlardan olur
Mmeelliikkeee cLearQueen masaj koltuğu , lambader , canlı büyük hoş saksılı starliçe, yemek davetleri vs için servis arabası ikeada falan da var , barbekü elektrikli , kahve makinesi …. Boş duvara özel ölçülü ayna olabilir ….
cLearQueen Mmeelliikkeee starlice cicek bakayim intetnetten hic anlamam cicekten ama o sever mantklı aslında
cLearQueen Bellabells harika hediye. Ama pek isi olmaz kuranla falan bence. Bi kere rica ettim yasin topluyoduk okur musun dedim okuyamazmis 😄
cemreninannesi_ cLearQueen Airfry falan alabilirsiniz evinde olmayan bir ev aleti, yada güzel bir tablo. Çiçek severse starliçe düşünebilirsiniz 🤷🏼♀️