Susamtanesimoms Kızlar kızıma genelde portakal suyu sıkıyorum limon sıkacağıyla :) dedim pratik birşey olsun, sonra dedim katı meyve sıkacağı mı alsam her meyveyi sebzeyi sıkarım kararsız kaldım menmun kaldığınız diğer marka önerisinede açığım
Kuzularinanasi Susamtanesimoms bana kalirsa hicbiri.ama yine normal sikacak lazim olabilir.meyvenin kendisi yemesi daha faydali.atiyorum kati meyve sikacagi ile veya digeriyle suyunu yaotgnz zaman meyvenin lifini tuketmemis oluyr ve seker yuklemesi sırf.1 bardak portakal icin 5 6 tane sikiliyr haliyle tamamen seker icmis oluyr.suyundan ziyade meyveyi oldgu gibi tuketsin
umutdamla Susamtanesimoms mandalına portakal ve lımon narencıye sıkıcagıyla kolay oluyor Katı meyve sıkacagında kabugunu soyup atıyorsunuz hersey sıkılıyor tabıı ama parcalarını yıka falan zor Bence narencıye sıkacagı
Caglaykut Susamtanesimoms ikisi de var kesinlikle narenciye diyorum. diğeri çok uğraştırıyor kabukları soy falan bi dünya iş
papatyagibi Susamtanesimoms Bizim evde sadece portakalın suyu sıkılıp icildiginden narenciye isimi görüyor Ama diger meyvelerinde suyunu icerler diyorsanız katı meyve sıkacagı alın