Merhaba arkadaşlar
Bebeğim 2 ay 20 günlük ve ilk başlarda emen bı bebekti ben gunde yalnızca iki kere sabah ve akşam olmak üzere mama verirdim o da başta sariligimiz olduğu için .Başta emme süresi uzundu sonra 5 dk ya düşürdü neyse dedim kalan yağlı sütü sağıp verdim.Sonra ailecek hasta olduk ben maska takmama rağmen sanırım ablasindan kaptı önce özele götürdük orda hafif bı hırıltı var serum fizyolojikle vs burnunu sürekli temizleyin yeterli denildi.Bunu yaklaşık bı hafta denedik ama baktikti baya nezle gibi farklı bı özele götürdük bu arada neden devlet değil diyenler için randevu bulmak aşırı güç.Neyse.Gittik orda bu Dr da bebeğin boğazı dolu dedi röntgen ve kan tahlili istedi çok şükür onlar temiz çıktı ama boğazı için antibiyotik verdi ve uzamış grip için alerji ilaci olarak kullanılan bı ilaç verdi ayrıca o da burun temizligi yapmamazi ve evde buhar makinesi ile serum fizyolojikle tabi vermemesi söyledi.Bebek düzeldi gibi ama bu sefer ne biberon ne meme almamaya başladı ağzına baktık pamukçuk ve aft lar oluşmuş.Bunu görünce hemen acile gittik.Orda pamukçuk için mikostatin diye bı ilaç verdi.Ve ne yazık mi düzelmedi hemen tekrar özele gittik.Bu sefer ayrıca mikostatine ek kremler de verdi fakat artık yavrum uykuda sadece içmeye başladı onu da zorla veriyorum ve çok az icebiliyor.Doktor Çarşamba günü kontorle çağırdı tekar kanına vs bakalım dedi ve endeksiyon çıkmadı şimdi tekrar bı şekilde besle diyo ama çocuğu beslemek aşırı zor ve mental olarak çok yıpratıcı.Kusura bakmayın uzun oldu ama çocuğu bu şekilde besleyen böyle bişey yaşayan var mı süreç ne zaman düzelir ve ek gıdada nasıl olur 🥹Lütfen bilen yazabilir mi gerçekten çok üzülüyorum