zarifhanim mertseda Cildiyeye gösterin. Döküntü ise mantardır. Ten rengi gibi lekeyse vitiligo olabilir.
zarifhanim mertseda kabuklu veya kızarık kabartılı görüntü diyebiliriz. Ten renginden bir bölgenin beyazlaması vitiligoya benzer hastalık sebebiyle olabilir.
[silindi] mertseda bildirimlerin üstünde resim yükle var ona tıklayın. Resimi yükleyin sonrada alta cıkan yazıyı kopyalayın yorum yazdıgımız yerde resim olan yere basıp yapıştırın 😇
[silindi] mertseda cok yogunmuş ama endişelenmeyin mantar olabilir. Bizimkiler 5 tane felan. Bu belli mantar yogun cünkü ne dediler size.
mertseda [silindi] özel çocuk doktoruna götürdük mantar dedı sonra saglık ocağındaki doktorumuza da gosterdık o da mantar dedi
[silindi] mertseda evet var 4 aylık iken gördüm . Simdi 3 yasında görünürlüğü azalmış . Yeni cıkanda var bilmiyorum işte dediğiniz gibi insan evhamlanıyor. Sizinki sadece boyunda mı?
mertseda [silindi] başka yerınde yok sadece boyunda var Travazol diye bı krem verdi 20 gündür kullanıyorum bı faydası yok