durdane80 8aylık ikiz kızlarım var ağlayarak uyanıyor gözleri kapalı mama veriyorum tam bitirmiyor açlıktan değil uyurken birden uyanıp beşikten kalkmaya çalışıyor geceleri uyanıp iki saat uyumuyorum işe de gittiğimiz için daha da yorucu oluyor herşey yardımm lütfen
Bezelyeannesi durdane80 diş olabilir mi genelde anneler anlam veremiyoru ama çoğu zaman diş oluyor sebebi birde ay ay ataklar oluyor
ngold durdane80 merhaba ben gece beslenmesi falan yapmıyorum kızımın mükemmel bir ıyku düzeni vardı 6.aydaki atakta kaybettik uyku düzenimizi ruhuna el fatiha 🤣 dişle falan alakalı olduğunu düşündüm ama kesinlikle alakası yok uyuyunca deliksiz uyuyor ama bazen 2de uyanıp 6da ytıyor ne huzursuzluk ne ağlama zırlama benimki %99 deliksiz uyur gece uykusunu ama artık 1-2de yatıyor 6.aya kadsr 20:30-8:30uyuyan çocuk böyle bişeye dönüştü uyumak istemiyor geceleri uyutmaya çalışırken de kalkıp oturuyo ayağa kalkıyor bence tamamen yeni öğrendiği şeyleri yapmak istemesinden gecenin bi saatinde uyanıp ayağa kalkıp ellerini bırakmaya çalışıyor alkış falan yapıyor 🤣 bende artık ugrasmayı bıraktım
durdane80 Bezelyeannesi dişinin biri çıktı diğeri de patlamış geliyor diş patladıktan sonra rahatsız eder mi ki
VahsiKelebek_ Canım o aylarda başlıyor 10-11 ayda bitiyor ben çileden çıkmıştım, uyaniyordu daha ben uyumadan tekrar uyaniyordu. şimdi 10. Ay bitmek üzere gece sadece 1 kere kalkarsa kalkıyor geri kalan vakitler uyuyor. Diş değilse böyle
VahsiKelebek_ durdane80 ben gece özellikle kalkmıyorum kendi uyanırsa emziriyorum şu an 6. Aydan sonra özellikle kaldırıp emzirmeye çalışmadım
Bezelyeannesi durdane80 gece uykusu düzene girmesi için gece beslenmesini kesmenin gerek buda bir bir buçuk yaşından önce olmuyor daha yolunuz uzun🥲
durdane80 VahsiKelebek_ ek gıda ağırlıklı mı besleniyor artık bizimkiler bu dönem iştahları iyice gitti ek gıda hiç almak istemiyorlar mama bile her zaman yediğinden çok çok az 3öğün verilmesi gerekiyormuş bu aylar da ama bizimkilerde maalesef öyle olmuyor
durdane80 ngold evet kızımın biri tam böyle uyku arasında gözler kapalı beşik kenarından tutup kalkmaya çalışıyo uykuya dalmak ta sorun yaşıyo 😅😣😣😣
VahsiKelebek_ durdane80 yemiyoz bizimki de bir deri bir kemik ben artık ugrasmiyorum 😅 mama hiç vermedim onun hakkında bir bilgim yok 💙