Umay-gmz mervekaya1_ 15,5 aylık akşam 8 de uyudu4:30 da kalktı oturdu ,yarım saat yatakta tutabildim kalkıp yürümek istiyor şimdide oyıncaklarına daldı😺
mervekaya1_ trabzonlumom benimki tam 8 aylık sanki yeniden bebek oldu bu gece toplasan bir saat uyumamisimdir
prenses3565_ Mahvolduk biz ya dua edin gecsin bu gece kizimda asiri gaz sancisi ben inanilmaz hastayim ustune gozumde enfkesiyon kapti cok koyuryum
simayurasege mervekaya1_ 2 ay olduk dün aşı da oldu üst üste ama normalde de 1 bucuk saatte bir uyanıp emmek istiyor
simayurasege mervekaya1_ merhaba yeni gördüm 2 aylık hala maksimum 3 saat uyuyor emdiği için muhtemelen bilemiyorum çok nadir ⅘ saat olmuştu mucize gibi :)
mesmrv Benimki de şu an kucağımda uyutmaya çalışıyorum. Bu bebekler kaç yaşına gelince rahat ediyoruz ya var mı belli bir zaman :)
Belinays_mom Bnmkide 14 aylık ateşi vardı ilaç verdim uyumasını bekliyorum ama kendini bi o taraf bi bu rarafa çevirmekten uyuyamıyor ..Hasret kaldık uykuyaa🙂
instamomdegil Gaz sancısından uyuyamadı. 3 ten beri uyanığı, şimdi yüz üstü yatırdım. Uyudu gibi ama yüzüstü yattığı için ben uyuyamıyorum 😱😩
pogacayanaginannesi mervekaya1_ gece diye bir kavram kalmadı bana hep gündüz şimdi uyuttum acaba 10 dk sonra mı yoksa uyanacak yoksa 15 dk sonramı diye düşünüyorum bir gözüm kapalı vaziyette