inciannes Kızlar bebeğim 5 aylık olmak üzere sağımla besliyorum. Saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor bebeğimin bezinden dahi saçım çıkıyor. sağlık ocağında kan tahlili verdim b12 harici bakılan değerlerim normal. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulan var mı
1tosbikinannesiyim inciannes bende de aşırı dökülüyor hala devam ediyor önlerim seyreldi ve saçımın kalınlığı resmen yarıya indi ne açmak istiyorum ne taramak istiyorum öyle kötü durumda doktora gittim hamilelikte dökülmeyi durduran saçlar dökülüyormuş tüm değerler iyi olsa da sanırım bi süre devam edecek
Benkadinimdemiii inciannes Benimde doğumdan sonra dökülmem başladı hala baya baya dökülüyor 1 sene oldu 😂
mymom81 inciannes Dogumdan sonra avuc avuc dokuldu saclarim. 15 gun sonra 1 yasina girecek oglum dökulme azalmaya basladi. Evin her kösesi sac doluydu. Cok sukur duzeldi. Emzirmeyi 6. Ayda bıraktı bebeğim. Daha sonra kilo almaya basladim. Vucudum toparlandi biraz. O yuzden dokulme azaldi sanirim
ayseguldogan inciannes Arkadaşım önermişti bana swissoderm şampuan kullanıyorum şuan baya azaldı dökülmem
1tosbikinannesiyim inciannes biotin biberiye suyu içeren bakım yağları var onlarla destekle en azından küçükler gelsin arkadan ben öyle yapıyorum yeni çıkan çok var kısa kısa