Ymomm Kızlar bebeğim 6 aylık burnu tıkalı defalarca serum fizyolojik burun aspiratörü ile acıyorum bir türlü bitmiyor Buhara da izin vermiyor nasıl açabilirim ?
97e Ymomm benım bebekte 6 aylık burnunu serum hastanelerdekı serumlardan aldım şırıngaya doldurup burnuna sıkıyorum hemen ters dondurup sırtına ovalıyorum cıkıyor baya
bayamsare Ymomm sterimar burun spreyi öneririm doğal okyanus suyu ilaç içeriği yok birde bebek vicksleri var mentollü ya da naneye karşı herhangi bir alerji durumu söz konusu değilse uyurken kaynar suya 1 çay kaşığı koyun tabii bebeğin kokusunu alabileceği ama ulaşamayacağı yere 15 dk kadar dursun hiç olmadı içinize sinmezse yarım limonun üzerine as bir şey tuz dökün 6-7 tane karanfil saplayın
Bebetonunmotheri Ymomm babyvac kullandigimdan beri balgam bile oluşmuyor ama 1 yastan sonra kullandim sari sumukleri oyle bir cekiyorku agzim acik kaliyor
defnesmom3 Ymomm fizyolojik serumla açtık hep onun dışında başka da bilmem onunla akiyo hep burnunda ne varsa
Ymomm bayamsare alerjik ve Atopik bir bebek nane yi bilemedim her şeyde yüzü kızarıyor önerileriniz için teşekkürler
hera96 Ymomm merhaba, benim oğlumda atopik alerji, böyle bebeklerde malesef burun tıkanıklığı oluyor, evin havasın nemlendirin, uyumadan önce oda havalandırın, ve gece de açıb biraz havalandırın odayı, etki ediyor bize
bayamsare Ymomm söyedliğiniz iyi oldu aynı şey bende de var atopik dermatit hemde o zaman su yerine göğüs balsamı var mustelanın onu kullanın biraz mentollü ama göğüs için uygun ve atopik olmasına rağmen rahatsız etmiyor
Ymomm hera96 evet nemlendirme havalandırma hepsini yapıyorum alerjiyle yaşama kalitesi baya düşüyor zorluyor 🥲
bayamsare Ymomm aslında şöyle Buhara izin vermiyorsa zaten ciğerlerin de bir sorun şu anda mevcut olmadığı için uyurken verebilirsiniz azda olsa rahatlatacaktır