berrakhsmnlr Arkadaşlar merhaba biz başakşehire yeni taşındık medicana Beylikdüzü hastanesinde çocuk doktoru önerisi istiyorum lütfen paylaşır mısınız
amazontuba berrakhsmnlr gece acil gitmiştik naci töre vardı çok profesyonel yaklaştı anında çocuğun 3 saatlik ağlamasını şıp diye bulup kesti. Okan yılmazı da önermişti arkadaşım orada çalışıyor
Mirann17 berrakhsmnlr merhaba istediğiniz hastanede değil ama belli araştırırsanız aklınızın bir köşesinde bulunması için yazıyorum Beylikdüzü kolan da oğlumun doktoru var uzman de Ahmet ali bey
berrakhsmnlr amazontuba biz de bi kere gece acilde Okan beye götürdük ama memnun kalmamıştık teşekkür ederim bi araştırayım o zaman Naci beyi
amazontuba berrakhsmnlr naci bey uzman değil ama ben ilgisini beğendim. Ben sadece gece çalışıyo sanmıştım.yğne de uzman olanlara gitmenizi tavsiye ederim. Diğer doktorları bilmiyorum pek 😕
aycoregim Mirann17 merhaba, doktorunuzun muayene ucreti nedir acaba? Bir de ne kadar sürüyor muayeneniz yani sadece fiziki ozelliklere mi bakiliyor
sblprl Asyaveannesi04 merhaba, doktor iletişim numarası veriyormu acaba ulaşabiliyormusunuz bir sorunuz olduğunda?
Asyaveannesi04 sblprl merhaba bizim öyle sorun olduğunda ulaşabildiğimiz başka bir doktorumuz da var o yüzden polat hocayla çok telefonda iletişimde olmadım açıkcası ama gittiğimiz de iletişimi ve ilgisi çok güzel
sblprl Asyaveannesi04 teşekkür ederim, bende doktoru değiştirmek istiyordum pek ilgilenmiyor gibi geliyor. Randevu aldım polat beye pazartesi gideceğiz bakalım