06arzu Arkadaşlar merhaba, 5 aylık bebeğim var ve emziriyorum.... Yaklaşık 1 aydır saçlarım inanılmaz dökülüyor. Bu durumu yaşayan arkadaşlar var mı.., ne yapmam gerekiyor?
KYAG2509 06arzu Benimde öyle kısacık kestirmeme rağmen yanlarım açıldı hormonal dalgalanma geçer mi bilmiyorum😞
Cnprtk 06arzu bebeğim 3 ayı bitti benimde başladı felaket ama hormonelmiş normal dediler ama ne zamana kdr sürer bilmiyorm zaten az saçım var heralde bu gidişle kalmicak
Mini9 06arzu bebeğim 4 aylık oldu yaklaşık 1 aydır inanılmaz derecede dökülüyor saçlarım kestirdim falan ama önüne geçemiyorum 🤷🏻♀️
44Zeynep 3 ay24 gunluğuz cok fena tutam tutam dökülüyor yani banyoda toplamaktan bi hal oluyorum cok fena her elime atışımda tomar geliyor benimde
Reyhan-88 Bizde 4 buçuk aylığız yaklaşık 1 aydır benimde öyle çok dökülüyor kısa kestirmeme rağmen dökülme devam ediyor 😏
Urunzeynep 06arzu bebek anneyi tanımaya başladığında annenin avuç avuç saçları dökülürmüş her sorduğum kişi aynı şeyi söyledi benimde 3 ay 24 günlük bebeğim sabah tariyorum 1 avuç akşam tariyorum bi avuç evde yere dökülen süpürgenin uçlarını saymıyorum bile
Busra543215 06arzu 9 aylık bebegım neler denedım fayda yok hallelses sampuan watsonsta bı sampuan ıyı dedıler yok hala avuc avuc dokuluyor hergun elımde supurge gezıyorum ev cekmekten bıktım dermotolojıye randevu aldım kel alıca artık
Misskokulum 06arzu Evimin her tarafında saçlarım var süpürmekten bıktım artık banyoya zaten girdim mi saçımın yarısını bırakıp çıkıyorum 😖
KereMini1 06arzu biz 3. 5 aylik olduk 1 aydir hayatimda bole bi sac dokulmesk gormedim. Onlerim acildi zaten onune gecemiyorum.