dammy Merhaba ne kadar ölçü veriyorsunuz Kızım çok huzursuz ağlıyor ve tetagil işe yaramıyor maalesef 9.5 aylık, 9 kg
mirooooo dammy bizim doktor kilosunun yarısı kadar cc demişti yani kücük şırıngalar var ya 5 cclikler örneğin 7 kilo ise 3.5 cc ver demişti hastalık zamanı
dammy aselim0142 kilonun yarısı cc demişti dr Normalde 4 cc veriyordum nerdeyse bi tatlı kaşığına yakın oluyor dediğiniz gibi ama bu tarz ağrı durumlarında ne kadar verilmeli bilemedim
aselim0142 dammy yok bn ölçtüm 2-3 cc oluyo tatlı kaşığıyla hatta 3 cc dediler bn gene çok olmasın diye 2cc -2.5cc verdim
ElisaMom_ dammy evet öylede yapabilirsiniz ben hazır aldım aktardan onu kullandim kızıma damaklari çok güzel rahatlatiyordu
ElisaMom_ -Kuzika- ben hazır aldım aktardan öyle denemistim,kendiniz yaoarsanizda 1 yemek kaşığı zeytin yağına bir kaç adet karanfil ekleyim 1 gece bekletin önce siz deneyin çok fazla acı gelirse biraz zeytinyağıyla acabilirsiniz
dammy defnnee merhabalar Maalesef o gün calpol işe yaramadı gazdı galiba, diş söz konusuysa daha doğrusu bir ağrı söz konusu olduğunda işe yaradığını söylüyolar