FtsCvlk Kızlar selam . Kızım 5 ay 17 günlük ama çok az babıldıyor ve başka yerden seslendiğimde dönüp bakmıyor. Otizm olabilir mi ki ya . Çok korkuyorum. Bir şey diyin
Deletedmom_216 FtsCvlk bunu sormaniz icin cok cok cok erken daha. Benekler anlik olarak huy degistirebilirler bi anlari bi anlarina tutmayabilir
hellobeybi FtsCvlk yani 5 aylık bebek için bu endişeleriniz çok yersiz… bunu neden kendinize yapıyorsunuz
Sunismyson FtsCvlk henüz 5.5 aylık bebeğin için bunu düşünüp bunu yakıştırman hiç normal değil. Sosyal medyalarını acilen silmeni tavsiye edebilirim.
FtsCvlk Deletedmom_216 Husnur Nltka Ay hamile kaldığımdan beri en büyük korkum bu . Sanırım her şeyden nem kapıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için
Husnur Henüz çok erken annesi lütfen kendini rahatlat ve bu günlerin tadını çıkart otizm olsa dahi şuan ona bi tedavi uygulanmaz bildiğim kadarıyla yani şuan yapacağın bişey yok o yüzden kendini üzme bence otizm değil birazcık küçük
Nltka 3 yaşından önce tanı konulmuyor diye biliyorum . sizinki daha 5 aylık ya yaşına bile yaklaşmamış
mustafaarasmerve Daha çok minik bizimkinde bakmıyordu bır günde degısıyor bır günde bakıyor bır günde oturuyor daha mınıcık annesı
aslananne27 FtsCvlk 3 yasındaki çocuğa bile zar zor tanı koyulurken 5 aylık Bebek 🙄 şimdiden bunları düşünme çok çok erken en güzel zamanları tadını çıkar kendına zehri etme
FtsCvlk aslananne27 bir video gördüm Instagram da 5 aylık bebekle ilgili. O videodan çok etkilendim ama evet haklısınız. Zehir etmenin anlamı yok
mustafaarasmerve FtsCvlk hiç korkmayın kötü dusunmeyın ıyı düşünün güzel olsun hepımızın bebeklerı aynıydı zamanla degisşiyor benim bebegım de takıp yapmıyordu bır günde yaptı
FtsCvlk mustafaarasmerve ya gerçekten öyle saçma sapan şeyler görüyorum ki ödüm kopuyor. Hiç mırıldanma falan da yok doğru düzgün. Nedense insanın da aklına hep en kötüsü geliyor hemen çözüm üreteyim diye ama çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏