sabri_sabri Bebegim 40 gunluk sutum yeterli gelmiyor Esema vermeye basladik Ama Yanliz icmiyo onuda agliyor önerdignz mama varmi aptamil disinda
Gonul_celen sabri_sabri bnde anne sütü ve sma veriyorm anne sütüne yakın demişti doktor şekersiz olduğu için emmeyi de bırakmaz dedi suan için ikisi birlikte devam ediyoruz
ikos58 sabri_sabri golden goat kecı sutlu oldugu ıcın anne sutune daha yakın bır mama sındırımı de kolay onerırm
AliyeAsel sabri_sabri aptamil sma similac denedim ama en iyisi hipp combiotik canım ne gaz ne kabızlık yapıyor geri hippe döndük
Gmzomr AliyeAsel kaç günde bi kakasını yapıyo bebeğiniz bide kaç günlük ben evolvia kullanıyorum ama 3 günü buluyo kaka yapması
AliyeAsel Gmzomr o zaman kabızlık yapıyodur canım oda rahatsız eder kızım 3 aylık 3 kere falan yapıyor
ozgeya sabri_sabri hipp combiotik kullanıyoruz,evolvia’dan geçiş yaptık.gaz ve kaka problemimiz kalmadı.
Gmzomr AliyeAsel doktor aç kaldığı için dedi mamayı arttır dedi bağırsakları dolması lazımmış felan öyle şeyler söyledi sanırım bende hipp e geçicem teşekkür ederim