Elifdemir1907 Chery marka araç diyor yeni çıkanlar varya gerekse teknoloji gerekse konfor açısından bu aracı alirdim diyor Türkiye’de yeni servisleri de açılmış diyor
deepwater Elifdemir1907 ayyy kafayı yiyeceğiz ben de kocam da çok istiyoruz. Herkesin ağzına bir yapışmış chery alınır mı ya diyorlar. Araştırdık en dolu araba. Senin yerine her şeyi düşünüp araba yapmışlar. Airbag açmıyor diyorlar kazalarını araştırdık bal gibi de açıyor. Parçası zor bulunur diyorlar kullanan kimse şikayetçi değil. Toplumumuzun ahlakıdır güzel olana laf etmek 😂
Dmt-01 Elifdemir1907 çünkü chery yıllar öncede piyasaya girmiş araç çıkarmış sonra piyasadan çekilmiş.Şimdi tekrardan piyasada ama nekadar güvenilir piyasada nekadar kalırlar belirsiz.Bizde alacaktık araştırınca vazgeçtik
elbay53 deepwater onda asıl sıkıntı aracın sadece benzınlı olması..eğer benzın fıyatları benim ıcın önemli değil dıyorsanız alınabılecek en dolu sıfır araç o paraya…ve oldukça rahat..ama yakıtı çok fazla tüketiyor.kendi servisi LPG takmıyor dışarıda taktırabılırsınjz ama bu sefer de araç garanti kapsamı dışına çıkar..büyük risk
Deletedmom_215 deepwater ahahah aynı durumdayız bizde cherry düşünüyoruz ama herkes o alınmaz diyor 🤣
gmzshn Bizde chery alacaktık vazgeçtik t-roc aldık canım arabam ❤️ ben. Ben gayet memnundum satıldı tabi yeni :( bidaha onu istiyorum
deepwater gmzshn pekii bagajı falan nasıldı biraz küçük gibi troclar biz kamp yapmayı falan çok seviyoruz dolduruyoruz arabamızı
CheriBlossom deepwater sormadan soyleyeyim😅 citroen C4 X bayadir bakiyor begeniyor cunki artik bebisimiz var bu arabada genis guzel diyor hep o kadar nakit cikarabilsek hemen bitane alir😄
deepwater Elifdemir1907 Allah daha iyilerini versin 🙏🏻 biz de fuzul oto ile alıyoruz borcunu ödüyoruz yani 🥹
bestmaam23 deepwater merhaba öncelikle hayırlı olsun. Bu sistemi bende merak ediyorum nasıl aldınız acaba ne kadar süre ne kadar ödeme yaptınız bilgi verebilir misiniz rica etsem
balyanak34 deepwater nasıl aldınız çekilişemi girdiniz yoksa 5 ay paranı biriktir diye biseyleri vardı öylemi bilgi verirmisiniz bizde düşünüyoruz da
Enu deepwater kendisi 12 senedir araba sektöründe olan kocam beyin cevabı 😅 >> Ya VW 1.5 Golf 1.5 TSI alırsın, yedek parçası vs zorluk çıkarmaz ya da Corolla 1.5 Vision Plus alırsın 63k üstüne koyup. büyük araç olarak da Fiat Egea Cross Street 1.6 M.jet