gamzederr Bebeklerinize günde kaç öğün ek gıda takviyesi veriyorsunuz hanımlar bebeklerinizin ayıyla birlikte yazabilir misiniz bilgi olsun hepimize
mihriiican gamzederr 15 aylık 3 öğün yiyor. Ama çok seçici. Ara öğün yaparsam ana öğünleri yemiyo bazen oyunla filan ağzına meyve tıkıştırırsam ara öğün yedi diye göbek atıyorum. 😂
gamzederr ayisit oh ne güzel yemek seçiyor mu her gün yoğurt yedirmemiz gerekiyor 1 öğün ordan zaten 🌸
ayisit gamzederr evet seçiyor. Genelde et yemeyi daha çok seviyor sebze olarak brokoli seviyor ayrıyetten tavuk çorbası ve tarhana çorbasını çok seviyor. Her gün yoğurt vermiyorum ben genelde ara öğünler meyve
gamzederr ayisit anladım ne güzel et seviyorsa 7 aylık oğlum ben günde minik bi kase de olsa yoğurt yediriyorum et vs yiyemediği için sebze ve çorba yiyebiliyor şuan
mihriiican gamzederr macun değil acaba şurup şeklinde bir takviye kullanıyorum 1 haftadır çokta bir faydasını görmedim henüz açıkçasını. Sizin dediğiniz bu macunun markası nedir direkt böyle kids macun diye satılıyor?