muge46 Amigurumi bebekler yapiyorum kendimce iyi de yapiyorum acaba satis yapabilir miyim ben ailem den ayri memleketteyim kimseyi tanımıyorum da satisini nasil ve nerden yapabilirim
Ladimaki muge46 Eltimin gelinleri yapıyor. Internet ve instagram dan satıyorlar. Ama okadar bir kârı yok. Ama sabır işi bu hemen pes etmezseniz. Gidip bu işle uğraşan dükkan sahipleriyle konuşup orda da satış yapma imkanınız olabilir.
bendenbirtanedahayok muge46 konudan bağımsız nerden öğrendiniz bende hobi olarak öğrenmek istiyorum teşekkürler:) birde instagram sayfa açıp reklam vs yapabilirsiniz ya da trendyol shopier gibi uyhulamakarda dükkan açabilirsiniz
muge46 bendenbirtanedahayok zaten seviyorum ormeyi bi kac kisi de yardimci da oldu o sekil ogrendim bazi orguler icin sayi adetleri icin ucretli tarifleri aldim o sekim basladim
bizanneyiz28 Merhaba chatgbt den oğlumun fotoğrafını amigurumi olarak istedim ve görselle birlikte örülebilir tarifini iletti orta seviye biri yapabilir dedi siz ücret karşılığı yapabilir misiniz