Seryy_ Selam kızlar, lazer ile skar izi tedavisi olan var mı? Nasıl bir süreç acısı ağrısı kaç seans bilgisi olan yazabilir mi?
Arelinnannesi Seryy_ benim baya büyük gözeneklerim ve skar izlerim var dolgu işlemi varmış inşallah yaza araştırıp yaptırmayı düşünüyorum büyük şehir hastanelerinde yapan cerrahlar varmış bakalım dermapen Le falan büyük izler geçmez
Seryy_ Arelinnannesi dermapenin iyi gelmediğini biliyorum da lazer işlemi iyi geliyormuş bunu araştırıyorum burda da sormak istedim, dolguyu duymamıştım hiç işe yarar umarım.
Ariaa Arelinnannesi merhaba siz bu işlemi yaptınız mı acaba ya da farklı bir çözüm buldunuz mu bilgi alabilirsem çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
cemreninannesi_ Seryy_ gerçekten hiçbir işe yaramayan bir işlem. 5500₺ verdim aralık ayında ve iyi bir yerde yaptırdım hiçbir işe yaramadı 🤦🏼♀️ lazer i takip ettiğim dermataloglar da önermiş hep ama çevremde benimde yok yaptıran inşallah burada deneyimini paylaşan biri çıkar 🤷🏼♀️
Seryy_ cemreninannesi_ bende iyi bir yer arıyorum işte herkese güvenip yaptırılmaz, acı eşiğim de düşük baya nasıl yapılıyor fikrimde yok bilgisi olan çıkar inşallah ☺️