beyazzkuguu Akşama eşimin arkadaşı ve eşi gelecek kızlar. Ağlayan pasta Patatesli gül böreği tavuklu şehriye salatası Sarma Bunları yaptım kızım durursa birde çörekptlu kurabiye yapıyım diyorum eksik mi nasıl ilk defa gelecekler kararsız kaldım hafif mi olmuş
Gme1709 beyazzkuguu hepsi çok güzel çocukla uğraşıp yapmışsınız ellerinize sağlık ben yeterli buldum 🥰
Bebekligiller beyazzkuguu bende diyorum çorba nerde 🤣 şaka bir yana. Harika olmuş ellerinize sağlık. Yalnız ağlayan pasta tatlı olarak tek kalmış. İsterseniz 1 tatlı ürünü daha yapın.
Fikk Bence güzel menü arttırmak istiyorsan makarna salatası yapabilirsin az bişey yada havuç tarator ☺️
beyazzkuguu Fikk evet havuç tarator aklıma geldi geçen nette gördüm portakal diliminin üzerine koyuyorlardı taratoru 🤣
beyazzkuguu Bebekligiller Fikk brovni kurabiyede olabilir aslında. Ya tarator ya da kurabiye yapayım o zaman 💖
beyazzkuguu cLearQueen ben biraz pimpirikliyim ya bu konuda eşiminde beynini yerim az mı nasıl diye 🤣
Uykusuzhergeceeee beyazzkuguu yeterli bence. Onlarda gelirken bir şey getirir diye düşünüyorum 🙈 onu da eklersiniz
htp1997 beyazzkuguu Menünüz gayet yeterli sadece tuzlu kurabiye yerine tatlı kurabiye daha iyi olur tatlı tuzlu dengesi için