aybarsmom34 Kızlar daha 1 hafta önce aldığım beyaz halıma eşim vişne suyu döktü. Nasıl çıkar yardım ediiiinnnn
shiningmother34 aybarsmom34 benimde beyaz halıma oğlum nar döküp ezmiş🥹 sıvı bulaşık deterjanı ve leke çıkarıcı çok az parlatıcı ile pırıl pırıl oldu
Sunismyson aybarsmom34 yıkamaya yollaman lazım canım ya da makinesi olan tanıdığın varsa alıp yıkayabilirsin. Sırf bu yüzden halı yıkayabilen süpürgelerden alıcam ya.
aybarsmom34 Sunismyson Ahh kesinlikle ama pofuduk olduğu için halı yıkamacıya vermemem gerektiğini söylemişti satıcı
Deletedmom_289 aybarsmom34 canım bimin bulaşık Makinesi parlatıcısı ile sil o hemen çıkarıyor ama baya bir uğraşman lazım
aybarsmom34 [silindi] Yok şimdi onuda deneyeceğim. Ay nasıl üzüldüm 1 hafta olmuştu alalı, eşimin bir anda bardak elinden kaydı tamamı olduğu gibi döküldü
bizdejantikizlardik aybarsmom34 Cif heryer diye sprey var kurumuş salça lekesini şurup lekelerini felan çıkardı ama vişneyi çıkarır mı denemedim hiç.
simseklivekalpli aybarsmom34 kolonya döküp ıslak bez ya da mendille silin. Anında çıkartıyor. Çay lekesini de bingo oksijen çamaşır suyu + yüzey temizlik mendili çıkarıyor